Total Content Management omvat het geheel aan inspanningen die de content binnen een organisatie beheersbaar en inzichtelijk maken. Bedrijven worden zodoende flexibel om met digitale veranderingen en vernieuwingen om te gaan. Total Content Management vormt de ondersteunende productiefactor om organisatiedoelstellingen te realiseren.

Total Content Management

Nessos faciliteert het management van organisaties bij het ontwikkelen van een visie op het nieuwe werken, oftewel digitaal werken. Het optimaliseren van de bedrijfsprocessen door middel van moderne systemen en toepassingen zijn daar een logisch vervolg van. Nessos prikkelt management en process owners met best practices, workshops en advies. De content specialist regisseert de selectie en implementatie van toepassingen en levert ondersteuning bij de optimalisatie van geïmplementeerde toepassingen.

Vernieuwde slagkracht

Met expertise, advies en praktische inzet, stelt Nessos organisaties in staat hun processen, informatie en content effici├źnt en effectief in te richten. Met als resultaat een doorlopend vernieuwende slagkracht en daaruit volgend succes.

Het nieuwe werken

Ook wanneer uw organisatie al is ingericht op het nieuwe werken, biedt Nessos de helpende hand bij problemen omtrent onder andere uw document management software, record management, workflow management of business information management.