Over ons

Nessos is specialist in het optimaliseren, managen en beheren van content binnen organisaties. Door middel van de aanpak Total Content Management® wordt er een sterke alignement verkregen tussen (strategische) organisatiedoelstellingen, bedrijfsprocessen, informatie (content) en ondersteunende ICT oplossingen.

Meer over nessos

Team Nessos

Consultants van Nessos zijn professionals en hebben kennis en ervaring opgedaan in verschillende branches. Onze consultants optimaliseren processen door deze te herontwerpen en te digitaliseren met software. Doordat wij onafhankelijk zijn in softwareproducten en -leveranciers voeren wij ook vaak pakket- en leveranciersselecties uit.

Wij maken gebruik van elkaars kennis en ervaring om als team een volledig advies aan onze klanten te geven. Verder zijn wij uiteraard op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

 

 

André Spruitenburg

Managing Consultant

Ernesto Lopez Vega

Managing Consultant

Pierre Kraakman

Sr. ECM Consultant

Michael Thiele

Business Analist

Niek Tielkes

ECM & Mavim Certified Consultant

Ad Hesseling

Business Development

Jolanda van Leijenhorst

Office Manager

Onze consultants voldoen aan de kennis en kwaliteitsnormen die bij onze professionele positie horen

“”

Kunnen wij u van dienst zijn?

Behoefte om op een verfrissende manier uw uitdagingen in de digitale wereld eens inhoudelijk te bespreken? Neem vrijblijvend, maar altijd inspirerend, contact met ons op.

Neem contact op