Nessos is specialist in het optimaliseren, managen en beheren van content binnen organisaties. Door middel van de aanpak Total Content Management® wordt er een sterke alignement verkregen tussen (strategische) organisatiedoelstellingen, bedrijfsprocessen, informatie (content) en ondersteunende ICT oplossingen.

Total Content Management® draagt bij aan het realiseren van actuele strategische thema’s als operational- en customer excellence, multichannel strategie en ‘het nieuwe werken’.

Nessos is een onafhankelijk adviesbureau

Contentstrategieën worden op tactisch en operationeel niveau gerealiseerd door het inzetten van Enterprise Content Management (ECM) systemen. Nessos biedt onafhankelijk advies op het gebied van het selecteren, implementeren en beheren van ECM producten en (software-) leveranciers.

Door deze onafhankelijkheid kan Nessos advies op maat genereren dat aansluit bij contentvraagstukken binnen organisaties. In dit advies is Nessos strategisch, innovatief en probleemoplossend.

Nessos is een groeiend adviesbureau met een uitstekende staat van dienst en een groeiend aantal referenties van opdrachtgevers. Opdrachtgevers van Nessos zijn voornamelijk actief in de sectoren zakelijke- en financiële dienstverlening en overheid.

Kernactiviteiten van Nessos zijn:

• Realiseren van organisatiedoelstellingen met Total Content Management®
• Optimaliseren van contentgebruik in bedrijfsprocessen
• Innoveren richting ‘het nieuwe werken’
• Onafhankelijk adviseren bij contentmanagement vraagstukken