Ervaren, enthousiaste specialist op het gebied van digitaliseren van processen, Content Management (ECM) en Document Management. Mede oprichter van Nessos die nu functioneert als Managing Consultant binnen het team. Is uitvoerend actief bij enkele belangrijke opdrachtgevers van Nessos en in de markt van opdrachtgevers en productleveranciers.

Voordat Nessos ontstond heeft André ervaring opgedaan in verschillende ICT-management functies bij banken, hypotheekverstrekkers, creditcardmaatschappijen en een projectontwikkelaar.
Werkt vanuit de business- en gebruikerszijde. ‘Hands on’ ervaring in ICT-strategie, architectuur en -governance. Onderscheidend in ICT-alignment door “complexiteit terug te brengen tot zijn essentie”.
Kenmerkend in het optreden van André: hij is open, communicatief, (politiek) sensitief en een mensgerichte teamwork-er die zijn doel niet uit het oog verliest.

Door te communiceren via het visualiseren van vraagstukken lukt het hem als geen ander om bruggen te slaan tussen de ‘business’ en om de ‘ICT’, ‘gebruikers’, ‘ICT-ers’, ‘leveranciers’ en ‘opdrachtgevers’ op één lijn brengen. Zijn ambitie (en trackrecord): ICT succesvol laten zijn en enthousiaste gebruikers.
Behoefte om op een verfrissende manier uw uitdagingen in de digitale wereld eens inhoudelijk te bespreken? Stuur een email om vrijblijvend, maar altijd inspirerend, nader kennis te maken met André Spruitenburg.