Nessos adviseert organisaties in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Ricoh is leverancier op het gebied van IT- en Document Management en biedt innovatieve diensten gericht op het optimaliseren van (digitale) informatiestromen binnen en tussen organisaties.

Nessos adviseert in documentoplossingen van Ricoh zoals Easy Software en heeft kennis van de verschillende ICT-oplossingen van deze leverancier. Maakt uw organisatie gebruik van Ricoh software en heeft u hier vraagstukken over? Nessos analyseert deze vraagstukken en lost ze op. 

 

Ricoh documentoplossingen

Ricoh biedt meerdere, verschillende online en offline documentmanagementoplossingen. Ricoh levert oplossingen op het gebied van e-facturen, digitaal inkopen, document management en document outsourcing. Voorbeelden van documentmanagementoplossingen zijn Managed Document Services, Document Proces Outsourcing en Office Workflow Solutions.

Met de documentoplossingen van Ricoh werkt uw organisatie efficiënter en effectiever. Zijn er vraagstukken betreffende de oplossingen van Ricoh? Nessos adviseert een passende oplossing.

  • Implementeren van producten van Ricoh
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen met Ricoh producten
  • Integreren van Ricoh Software  met een andere ICT-oplossing voor een optimale documentmanagement keten
  • Oplossen van vraagstukken betreffende Ricoh producten

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos