Perceptive Software biedt Documentmanagement oplossingen voor verschillende sectoren. De producten worden vaak geïmplementeerd om ondersteunende afdelingen te optimaliseren (Financiële Administratie, Human Resources, Juridische Zaken etc)

Perceptive biedt oplossingen in de categorieën Capture (scannen, intelligent capture) , Content (Document Management, Record Management) en Process (workflow, casemanagement).

Nessos heeft kennis van en ervaring met de producten van Perceptive Software. Nessos geeft oplossingsgericht advies betreffende deze producten en ondersteunt bij de implementatie hiervan.

Perceptive Software

Perceptive Software biedt innovatieve producten op het gebied van Documentmanagement: Perceptive Capture, Content Models, Document Control Suite, Process Discovery en Process Design.

Heeft uw organisatie één of meerdere producten in beheer en zijn er vraagstukken over het optimaliseren van de functionaliteiten, de beheerinrichting of het integreren van de Perceptive Software met andere oplossingen? Nessos geeft passend advies waarbij bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd.

  • Implementeren van Perceptive Software
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen met Perceptive Software
  • Integreren van Perceptive Software met andere ICT oplossingen
  • Oplossen van beheervraagstukken

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos