Nessos optimaliseert bedrijfsprocessen met digitale oplossingen van Oracle zoals Oracle Content Management en Oracle Document Management. Nessos heeft uitgebreide kennis van de producten van Oracle en het toepassen van deze IT-oplossingen binnen bedrijfsprocessen. Heeft u vragen over een Oracle softwarepakket of Oracle in het algemeen? Nessos biedt oplossingen voor vraagstukken betreffende  Oracle implementaties in relatie tot bedrijfsprocessen.

Op basis van onze kennis, ervaring en productonafhankelijke positie, analyseert Nessos de inzet en businesstoepassing van Oracle content management (Oracle Webmanager) en adviseert en begeleidt  het organisaties naar een functionele en efficiënte werkomgeving.

Oracle data management software beheren

Oracle-oplossingen zorgt voor gestroomlijnde documentprocessen, een uniforme infrastructuur en efficiencyverhoging van gebruikers en werkgroepen. Ervaart uw organisatie content management of document management knelpunten bij de inzet van Oracle-producten? Heeft uw organisatie vraagstukken bij de inzet van Oracle Webmanager, dan geeft Nessos een oplossingsgericht advies:

  • Oracle Content Management implementeren
  • Oracle Webmanager knelpunten oplossen
  • Oracle softwarepakketten optimaliseren in relatie tot bedrijfsprocessen
  • Oracle softwarepakketten combineren met andere ICT-oplossingen voor optimale functionaliteit

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos