OpenIMS biedt Document Management oplossingen voor verschillende sectoren. De oplossingen worden vaak geïmplementeerd om alle documentgerelateerde processen te optimaliseren. Efficiënte postverwerking, contractbeheer, dossier- en zaakgericht werken, verwerken van facturen en personeelsdossiers zijn oplossingen die OpenIMS ondersteunt.

Nessos heeft kennis van en ervaring met de verschillende oplossingen van OpenIMS. Aan de hand van uw organisatiedoelstellingen geeft Nessos een oplossingsgericht advies en ondersteunt bij de implementatie hiervan.

OpenIMS Document Management

OpenIMS biedt producten op het gebied van Document Management: OpenIMS Community Editie, OpenIMS Enterprise Editie, OpenIMS Document Management Server, Bedrijfs Proces Management Server (BPMS).

Heeft uw organisatie één of meerdere producten van OpenIMS in beheer en zijn er vraagstukken betreffende het optimaliseren van de functionaliteiten, de beheerinrichting of het integreren van deze producten met andere ICT oplossingen? Nessos geeft passend advies waarbij bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd.

  • Implementeren van OpenIMS producten
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen met OpenIMS producten
  • Integreren van OpenIMS met andere ICT oplossingen
  • Oplossen van OpenIMS beheervraagstukken

 

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos