Heeft u vragen over de open source oplossingen van Nuxeo en Alfresco? Nessos geeft advies met betrekking tot digitaal werken en heeft kennis van de open source oplossingen en IT-toepassingen van Nuxeo en Alfresco. Wij lossen vraagstukken op met betrekking tot IT-oplossingen binnen verschillende bedrijfsprocessen.

Nessos heeft ruime ervaring in het geven van advies op het gebied van documentmanagement oplossingen. Dit doet Nessos product – en leveranciersonafhankelijk. Nessos adviseert in het selecteren, implementeren en beheren van documentmanagement oplossingen om organisatiedoelstellingen te realiseren.

Document en content management van Nuxeo en Alfresco

Met Nuxeo en Alfresco wordt documentmanagement en content management eenvoudig beheerd. Heeft uw organisatie vraagstukken betreffende digitale oplossingen van Alfresco of Nuxeo Community of binnen het digitaal documentbeheer? Nessos biedt hierbij oplossingsgericht advies.

  • Oplossen van productvraagstukken van Alfresco
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen met Nuxeo Community
  • Integreren van Alfresco software met andere ICT-oplossingen voor een optimale functionaliteit

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos