Nessos adviseert in M-Files als platform voor digitaal werken en heeft kennis over de IT-oplossingen van M-Files. Nessos adviseert bij de implementatie van M-Files om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Maakt uw organisatie gebruik van M-Files en zijn er vraagstukken betreffende deze oplossingen? Wij lossen deze vraagstukken op en begeleiden M-Files implementaties.

Wat zijn de mogelijkheden van M-Files?

Flexibel, slim en overal informatie, documenten en metadata beheren kan met M-Files. In de cloud en Hybride. De IT-oplossingen van M-Files bieden voor uw organisatie een totaaloplossing voor het ‘nieuwe werken’. Nessos adviseert bij het implementeren en beheren van M-files.

  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van M-Files
  • Integreren van software van M-Files met een andere ICT-oplossing voor het optimaliseren van de documentmanagementketen
  • Oplossen van M-files vraagstukken

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos