Nessos heeft ervaring met het implementeren van Hyarchis producten. Hyarchis biedt diverse documentmanagement producten, is een Nederlandse leverancier en producten worden veelal gebruikt binnen de financiële dienstverlening (banken en accountancy).

Hyarchis heeft een suite van producten die als keten kunnen worden ingezet om efficiency in bedrijfsprocessen te genereren. Hierbij worden bijvoorbeeld document-, workflow en online collaboration solutions gebruikt.

Hyarchis: Documentmanagement Software

Hyarchis levert diverse innovatieve software producten als Hyarchis Document Management, Business Proces Management, Case Management, Document Xtract en E-mail Management.  Aan de hand van uw organisatiedoelstellingen adviseert Nessos één of meerdere van deze producten. Dit meestal om efficiency te genereren in de bedrijfsprocessen.

Heeft uw organisatie bovenstaande producten al geïmplementeerd en zijn er vraagstukken betreffende het uitnutten van de mogelijkheden, het beheren van de oplossingen of het integreren van de producten?  Nessos adviseert hierbij oplossingsgericht en ondersteunt bij de implementatie.

  • Adviseert in diverse documentmanagement oplossingen van Hyarchis
  • Ondersteunt bij Hyarchis implementaties
  • Borgt een goede Hyarchis beheerorganisatie
  • Optimaliseert bedrijfsprocessen met Hyarchis producten

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos