Expansion biedt Documentmanagement oplossingen voor verschillende sectoren. (Handel – en Industrie, Zakelijke- en Financiële dienstverlening, Transport en Industrie). De oplossingen worden vaak geïmplementeerd om ondersteunende processen te optimaliseren (factuurverwerking, beheren personeelsdossiers etc)

Expansion biedt oplossingen in de categorieën Document Management, Automatische Documentindexatie  en -herkenning, en Documentbeveiliging). Nessos heeft kennis van en ervaring met de producten van Expension. Nessos geeft oplossingsgericht advies betreffende deze producten en ondersteunt bij de implementatie hiervan.

Expansion Xtendis

Expansion biedt verschillende producten op het gebied van Document Management: Xtendis, Enterprise Report Management (ERM) en Print2Xtendis. 

Heeft uw organisatie één of meerdere Expansion producten in beheer en zijn er vraagstukken over het optimaliseren van de functionaliteiten, de beheerinrichting of het integreren van de Expansion producten met andere oplossingen? Nessos geeft passend advies waarmee bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd.

  • Implementeren van Expansion Software
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen met Expansion Software
  • Integreren van Expansion software met andere ICT oplossingen
  • Oplossen van Expansion beheervraagstukken

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos