EMC-producten zoals Documentum, Xpression en XCP zorgen voor gestroomlijnde, digitale bedrijfsprocessen. Nessos heeft ervaring met de producten en oplossingen van EMC en heeft uitgebreide kennis over de content management producten en oplossingen die EMC biedt. Heeft u vragen over EMC dan kunnen wij ze zeker beantwoorden. We onderzoeken uw vraagstuk betreffende de EMC implementatie en nemen het bedrijfsproces waarbinnen EMC producten worden ingezet onder de loep.

Met onze ervaring en productonafhankelijke positie analyseren we de businesstoepassing van EMC en adviseren en begeleiden u bij de oplossing naar een functionele en efficiënte werkomgeving.

EMC Software: Documentum, Xpression, XCP

EMC biedt meerdere softwarepakketten met ieder hun eigen kwaliteiten en functionaliteiten. Over het algemeen zorgen de IT-oplossingen van EMC zoals Documentum, Xpression en XCP voor gestroomlijnde bedrijfsprocessen. Dat is de bedoeling althans. Ervaart u problemen met EMC of loopt u tegen vraagstukken aan binnen het bedrijfsproces waarin EMC-oplossingen worden ingezet, dan biedt Nessos een productonafhankelijke helpende hand:

  • EMC Softwarepakketten implementeren
  • EMC optimaliseren aan de hand van uw bedrijfsproces
  • EMC Software combineren met een andere ICT-oplossing voor optimale functionaliteit
  • EMC probleem verhelpen

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos