ELO Document Management Software biedt Document Management oplossingen voor verschillende sectoren (Accountancy, Media en Productie). De oplossingen worden vaak geïmplementeerd om alle documentgerelateerde processen te optimaliseren

ELO biedt oplossingen op het gebied van Document Management, Architectuur en CRM/ ERP integratie. Nessos heeft kennis van en ervaring met de producten van ELO Software. Nessos geeft oplossingsgericht advies betreffende deze producten en ondersteunt bij de implementatie hiervan.

ELO Document Management Software

ELO Document Management Software biedt producten op het gebied van Documentmanagement: ELOoffice, ELOprofessional, ELOenterprise, DOKinform en NGS-IQ. 

Heeft uw organisatie één of meerdere producten van ELO in beheer en zijn er vraagstukken betreffende het optimaliseren van de functionaliteiten, de beheerinrichting of het integreren van de ELO producten met andere ICT oplossingen? Nessos geeft passend advies waarbij bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd.

  • Implementeren van ELO producten
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen met ELO producten
  • Integreren van ELO Software met andere ICT oplossingen
  • Oplossen van ELO beheervraagstukken

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos