D.velop Oplossingen

d.Velop levert digitale bedrijfsoplossingen voor e-mail management, elektronische archivering en Microsoft integratie. De softwareoplossingen van d.velop worden in Nederland op de markt gebracht en ondersteund door Docdynamic. d.Velop is een belangrijke Duitste software ontwikkelaar die al meer dan 20 jaar de DMS oplossing d3 levert en sinds een aantal jaren het product Expand (Sharepoint integratie).

D.velop en Nessos

d.Velop biedt een aantal innovatieve Document Management producten zoals d.3, ecspand en FOXDOX. Nessos heeft kennis van en ervaring met de verschillende producten van d.velop.

Heeft uw organisatie één of meerdere producten van d.velop in beheer en zijn er vraagstukken betreffende het optimaliseren van de functionaliteiten, de beheerinrichting of het integreren van de d.velop producten met andere ICT oplossingen? Nessos geeft passend advies waarbij bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd.

  • Optimaliseren van d.velop functionaliteiten
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen met d.velop producten
  • Integreren van d.velop producten met andere ICT-oplossingen

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos