Nessos adviseert in de digitale platformen van Circle Software voor het optimaliseren van (digitale) bedrijfsprocessen en heeft kennis van de IT-oplossingen die het Nederlandse bedrijf biedt. Circle Software levert de platvformen van SharePoint en VERSEON als toegankelijke oplossingen voor digitaal werken.

Met Circle Software zijn organisaties klaar voor de toekomst en worden documentmanagement processen optimaal beheert. Heeft uw organisatie IT-oplossingen van Circle Software en vraagstukken hierover? Wij lossen deze vraagstukken op en ondersteunen bij de implementatie en het beheren van Circle Software oplossingen.

Mogelijkheden van open source Circle Software

Met de IT-oplossingen van Circle Software heeft uw organisatie een totaaloplossing in huis voor het optimaliseren en beheren van digitale werkprocessen. Heeft uw organisatie vraagstukken betreffende VERSEON, SharePoint of andere oplossingen van Circle Software? Nessos geeft oplossingsgericht advies en ondersteunt bij de implementatie hiervan.

  • Oplossen van vraagstukken betreffende Circle Software
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van Circle Software
  • Circle Software integreren met een andere ICT-oplossing voor optimale functionaliteit

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos