Canon biedt een groot aantal documentmanagement oplossingen die voor verschillende (organisatie) doelstellingen kunnen worden ingezet. Zo worden documentenworkflows vereenvoudigd, kan er online samen worden gewerkt, wordt documentenopslag beveiligd en worden geautomatiseerd formulieren verwerkt.

Nessos heeft kennis van en ervaring met Canon oplossingen. Wij geven aan de hand van uw organisatievraagstukken een passend en oplossingsgericht advies om de bedrijfsprocessen van uw organisatie te optimaliseren.

Canon Documentmanagement

Canon Documentbeheeroplossingen helpen bedrijfskosten te verlagen en productiviteit te verhogen. Canon biedt hiervoor onder andere de volgende producten: Therefore™, Canon iW Desktop, eCopy ShareScan, Canon Documentmanagement en Canon Document Distributie. 

Heeft uw organisatie bovenstaande Canon producten in beheer en zijn daar vraagstukken over? Nessos adviseert over het uitnutten van de verschillende producten , het implementeren hiervan en het integreren met andere documentmanagement oplossingen. Nessos geeft een passend advies voor verschillende vraagstukken.

  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen met Canon Documentmanagement
  • Oplossen van beheervraagstukken betreffende Canon producten
  • Integreren van Canon Documentmanagement met andere oplossingen

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos