BCT Enterprise Information Management biedt Documentmanagement oplossingen voor met name de overheidssector (gemeenten, onderwijs, woningcorporaties en zorg). Oplossingen voor deze sector worden geboden voor Datamanagement (digitaliseren), Informatiemanagement (samenwerken) en Business Process Management (klantgericht werken).

Nessos heeft kennis van en ervaring met de verschillende oplossingen van BCT Enterprise Information. Aan de hand van uw organisatiedoelstellingen geeft Nessos een oplossingsgericht advies en ondersteunt bij de implementatie hiervan.

BCT IT-oplossingen Implementeren

Met de BCT Enterprise Information producten Corsa, Liber en Elemenz worden bedrijfsprocessen efficiënter, klantgerichter en meer transparant. Heeft uw organisatie deze BCT IT-Oplossingen in beheer en zijn er vraagstukken over het uitnutten, beheren of integreren van deze producten?

Nessos biedt passend advies bij de verschillende vraagstukken zodat bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden.

  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van BCT producten
  • Integreren van BCT producten met andere Documentmanagement oplossingen
  • Oplossen van BCT beheer vraagstukken

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos