DocBase biedt Document Management oplossingen voor verschillende sectoren (publieke sector, handel & industrie en gezondheidszorg). De producten worden vaak geïmplementeerd om ondersteunende processen te optimaliseren (factuurverwerking, managen personeelsdossiers en beheren van contracten)

DocBase biedt oplossingen op het gebied van Document Management, documentbeheer en Procesmanagement. Nessos heeft kennis van en ervaring met de producten van DocBase. Nessos geeft oplossingsgericht advies betreffende de DocBase oplossingen en ondersteunt bij de implementatie hiervan.

DocBase

DocBase biedt producten op het gebied van Documentmanagement: DocBase 8, DocBase factuurbeheer, Digitale personeelsdossiers en Digitale Postkamer.

Heeft uw organisatie één of meerdere producten van DocBase in beheer en zijn er vraagstukken over het optimaliseren van de functionaliteiten, de beheerinrichting of het integreren van de DocBase met andere oplossingen? Nessos geeft passend advies waarbij bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd.

  • Implementeren van DocBase Software
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen met DocBase Software
  • Integreren van DocBase Software met andere ICT oplossingen
  • Oplossen van beheervraagstukken

 

 

Over Nessos

Nessos is een productonafhankelijke specialist wanneer het gaat om het optimaliseren en reorganiseren van informatiestromen.

Om uw organisatie modern, efficiënt en effectief te laten functioneren adviseren en begeleiden we bij de selectie en implementatie van softwarepakketten en oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn die u reeds in huis hebt of aanvullende IT-oplossingen die nog geselecteerd kunnen worden voor optimaal procesbeheer.

Over Nessos