Nessos is een moderne organisatie met de blik gericht op de toekomst. Steeds meer mensen kiezen er voor om in plaats van in een (vast) dienstverband als ZZP- te opereren. Ze zijn ondernemend, hebben geloof in eigen kunnen en kiezen er voor om in vrijheid en eigen verantwoordelijkheid te functioneren. Maar de beste resultaten en het meeste plezier in werk wordt bereikt in samenwerking tussen mensen en zelden alleen.

In de kern is ieder mens gericht op samenwerking. Dat uitgangspunt hebben we bij Nessos tot de basis van onze organisatie gemaakt.

Ben jij een professional die vanuit je zelfstandige positie graag samenwerkt? Die inspiratie en energie krijgt van werken met mede professionals, maar dat graag doet vanuit een zelfstandige positie met eigen verantwoordelijkheid? Met mensen die dezelfde professionele normen en waarden hanteren? Dat komen we graag nader met je in contact.

Ervaren ZZP-ers werken samen

Nessos biedt professionele ZZP-ers een samenwerkingsverband dat kan leiden tot interessantere opdrachten bij grotere klanten en inspiratie en ondersteuning van teamgenoten. Samen kunnen we onze opdrachtgevers meer bieden. Daar worden niet alleen onze opdrachtgevers beter van, het leidt ook tot groei en ontwikkeling van je eigen vaardigheden en competenties. Uiteindelijk leidt dat ook zakelijk tot betere resultaten. Je kan deel uitmaken van het Nessos-samenwerkingsverband na een gedegen kennismakingsperiode en na wederzijds bevonden geschiktheid. Ook zakelijk gezien zal het je aanspreken.

Samen sterker

Nessos biedt je een team om vóór te kunnen staan ….en op te kunnen terugvallen.

Ben je een ZZP- professional en zoek je een inspirerende samenwerking, zonder je vrijheid en zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid op te geven?

Neem nu contact op met Nessos voor een oriënterende kennismaking.

Stuur een email bij voorkeur met je motivatie en CV naar André Spruitenburg, Managing consultant bij Nessos. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.