Consultants van Nessos adviseren en ondersteunen bij het optimaliseren van processen. Vaak optimaliseren en digitaliseren wij bedrijfsprocessen door het implementeren van software.

Indien nodig digitaliseren wij papieren werkwijzen en archieven, maar meestal gaan we verder. We structureren informatiestromen, (her-) ontwerpen processen en maken digitaal samenwerken met documenten mogelijk. Dit verhoogt de kwaliteit en de efficiency van processen.

Het nieuwe werken

We vullen de voorwaarden in om uw organisatie voor te bereiden op Het Nieuwe Werken (plaats, tijd en apparaat onafhankelijk werken). Uitgangspunt voor onze werkwijze is dat de veranderingen die digitaal werken met zich meebrengen goed worden geborgd binnen uw organisatie.

Verregaande kennis van bedrijfsprocessen

We hebben kennis van het analyseren van bedrijfsprocessen én van de markt van applicaties en toepassingen die digitaal werken mogelijk maken. Kennis hebben wij met name van applicaties en bedrijfssoftware op het gebied van Enterprise Content Management (ECM), Customer Relationship Management (CRM), Enterprise Resource PLanning (ERP) en Enterprise Information Management (EIM).

Belangrijk is dat wij onafhankelijk zijn van leveranciers en producten. We worden daarom vaak betrokken bij product- en leveranciersselecties. Daarbij stellen we gezamenlijk met betrokkenen uit de organisatie de eisen en wensen op. We weten wat er mogelijk is, wat u kunt verwachten en vooral wat u mag eisen van leveranciers van bijvoorbeeld document management en content management-producten.

Soms is het nodig dat we ons oog richten op de overige applicaties binnen organisaties. Het succes van digitale processen hangt vaak niet af van één , maar van meerdere applicaties in het applicatielandschap van uw organisatie. We adviseren en ondersteunen bij het complete spectrum van processtromen; van input-management, workflow-management, content-management tot aan outputmanagement.

Nessos is specialist met aansprekende resultaten

Kortom, we slaan de brug tussen de bedrijfsprocessen en de ICT in organisaties. Dit doen we door allereerst uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen. Alleen op die manier kunnen procesoptimalisaties op een degelijke manier geborgd worden. Vaak worden we gevraagd om hetgeen we adviseren in de vorm van visie-documenten en vooronderzoeken ook daadwerkelijk te realiseren als projectleider. We zijn specialisten op dit terrein met aansprekende referenties. Digitaliseren, na analyse van processen, is ons vak waar we dagelijks met veel plezier onze opdrachtgevers mee verder helpen. Waarom niet een keer vrijblijvend kennis met ons maken?

Nessos als onafhankelijk adviesbureau

Nessos is een onafhankelijk adviesbureau dat gespecialiseerd is in het digitaliseren van processen.

Neem vrijblijvend contact op

[ninja_forms id=1]