Mavim as a service

Mavim is vooral van waarde indien het actuele en juiste informatie bevat. Nessos kan je helpen om je Mavim- beschrijvingen permanent actueel te houden. We noemen dit ‘Mavim as a service’.

 

Mavim rules is een waardevol middel om uw bedrijfsprocessen te beheren en compliant te blijven.

“”

Mavim actueel houden, hoe doe je dat?

Ooit is je organisatie van start gegaan met Mavim. Er is toen waarschijnlijk veel tijd en energie geïnvesteerd in het opzetten van procesbeschrijvingen, risico-inventarisaties en applicatieportfolio’s e.d. En dan komt het moment dat de focus weer even op andere onderwerpen staat en voor je het weet je uw mooie overzichtelijke procesbeschrijvingen niet meer actueel en had de risico-inventarisatie alweer ruime tijd geleden een update moeten ondergaan.

Kennisbehoud

Hoe gaat dat in de praktijk? Medewerkers die ervaring hadden in het gebruik van Mavim hebben een andere functie gekregen, vacatures konden niet gelijk worden ingevuld, er is een tussentijdse reorganisatie geweest en voor je het weet is je Mavim-omgeving niet meer actueel. Daar komt bij dat in deze tijden dagelijkse praktijk van organisatie een hoge dynamiek kent. Ook hierdoor hebben de waardevolle Mavim-procesweergaves sneller een update nodig dan gedacht.

Mavim as a service

Hoe werkt het?

  • Een consultant van Nessos maakt een Quick scan (interviews en analyse) van uw Mavim-omgeving.
  • Er wordt een eenmalige actualisatie voorgesteld, ingepland en door ons uitgevoerd. Vanaf dat moment is weer sprake van een actueel model van de processen.
  • Vervolgens stellen wij een aanbieding op voor de benodigde capaciteit per maand die nodig is voor het actueel houden van de Mavim-beschrijvingen van de organisatie. Dit wordt het abonnement. Dit abonnement is gebaseerd op een bepaald servicelevel voor een bepaalde periode.
  • Voor een vast bedrag per maand wordt uw Mavim omgeving actueel gehouden door een gecertificeerde Mavim consultant van Nessos. Deze consultant werkt afhankelijk van de omgeving en de wensen op locatie van de organisatie of op afstand via login.
  • Tussentijds ontvang je een periodieke rapportage van bevindingen, uitgevoerde acties evt aandachtspunten
  • Je blijft flexibel; het abonnement is per maand opzegbaar.

Toch zonde. Is er geïnvesteerd is in een applicatie en beschrijving van processen; kunnen ze niet meer gebruikt worden omdat niemand even tijd had om de inhoud bij te werken.

“”

Aangenaam, team Nessos

Meer weten over Mavim?