Wat wij doen

Consultants van Nessos adviseren en ondersteunen bij het verbeteren van processen in uw organisatie. Vaak optimaliseren en digitaliseren wij bedrijfsprocessen door het implementeren van bedrijfssoftware. Indien nodig digitaliseren wij papieren werkwijzen en archieven, maar meestal gaan we verder. We structureren uw informatiestromen, (her-) ontwerpen processen, maken digitaal samenwerken op documenten mogelijk.

Wij slaan de brug tussen processen en ICT in organisaties. Dit doen wij door allereerst bedrijfsprocessen in kaart te brengen en opnieuw te ontwerpen. Zo kunnen procesoptimalisaties op een degelijke manier geborgd worden. Vaak worden wij gevraagd om ons advies ook daadwerkelijk te realiseren. Digitaliseren, na analyse van processen, is ons vak waar we dagelijks met veel plezier onze opdrachtgevers mee verder helpen. Wij zijn specialisten op dit terrein met aansprekende referenties.

Waarom niet een keer vrijblijvend kennis met ons maken?

Digitaliseren

Processen worden gedigitaliseerd om efficiënter, klantvriendelijker en transparanter te kunnen werken.

Meer informatie

Software selectie

Nessos kent de markt van producten en leveranciers en zorgt dat dat software aansluit bij de verschillende procesdoelstellingen.

Meer informatie

Content Management

Enterprise Content Management (ECM) houdt zich bezig met het beheren van ongestructureerde informatie binnen organisaties.

Meer informatie

Document Management

Onder Document Management wordt verstaan het opslaan, beheren en managen van (digitale) files en documenten.

Meer informatie

Procesmanagement met Mavim

Nessos is partner van Mavim. Dit wil zeggen dat Nessos Mavim ook binnen uw organisatie (projectmatig) kan implementeren.

Meer informatie

Medewerkers verwachten in het kader van ‘Het Nieuwe Werken’ locatie en tijd onafhankelijk te kunnen werken.

“”

Nessos biedt uitkomst. Onafhankelijk advies op maat.

Bekijk onze Cases