Over ons

Nessos is specialist in het optimaliseren, managen en beheren van content binnen organisaties. Door middel van de aanpak Total Content Management® wordt er een sterke alignement verkregen tussen (strategische) organisatiedoelstellingen, bedrijfsprocessen, informatie (content) en ondersteunende ICT oplossingen.

De mensen achter Nessos

Nessos is ruim 10 jaar geleden opgericht door ons; Ernesto Lopez Vega en André Spruitenburg. Wij werkten daarvoor al samen bij verschillende werkgevers. We herkenden en waardeerden onze passie en expertise en besloten onze krachten te bundelen in de vorm van een nieuw specialistisch bedrijf: Nessos was geboren.

Samen met de specialisten die zich in de loop van de tijd hebben aangesloten bij Nessos bouwen en ontwikkelen we onze diensten op het grensvlak tussen bedrijfsprocessen en ICT. We zijn trots op de klanten en organisaties die we hier de afgelopen 10 jaar succesvol in hebben kunnen ondersteunen. Ons groeimodel is gebaseerd op groei in ervaring, netwerk en expertise. Onze werkwijze op persoonlijk commitment. Daarop worden we inmiddels herkend, erkend en gewaardeerd.

André Spruitenburg

Managing Consultant

Ernesto Lopez Vega

Managing Consultant

Onze consultants voldoen aan de kennis en kwaliteitsnormen die bij onze professionele positie horen

“”

Profiel van de oprichter Ernesto Lopez Vega

Na de afronding van mijn studie ben ik gestart met werkzaamheden in organisatorische vraagstukken op het gebied van ICT. Eerst bij Pinkroccade, later bij Bouwfonds. Gaande weg werd duidelijk dat ik ook de businesskant in de organisatie goed begreep. Waar collega’s focus hadden op het goed werken van de techniek, vroeg ik mij steeds meer af hoe die techniek zou worden ingezet. Na de oprichting van Nessos heb ik mij in eerste instantie gericht op vakgebieden zoals content management en document management.

Momenteel liggen mijn opdrachten veelal op het terrein van ‘new business’ in combinatie met het moderniseren van applicatielandschappen en migratie naar cloud-omgevingen. Strategische ontwikkelingen maak ik concreet met implementaties en het leiden van projecten op dit gebied. Mijn opdrachtgevers waarderen me om mijn kennis en commitment. Dat is inmiddels niet alleen meer een persoonlijk kenmerk, maar ook het profiel van het Nessos team geworden. 

Profiel van de oprichter André Spruitenburg

Voordat Nessos ontstond heb ik gewerkt in verschillende ICT-management functies bij banken, hypotheekverstrekkers, creditcardmaatschappijen en een projectontwikkelaar. Daar heb ik ‘hands on’ ervaring opgedaan in ICT-strategie, architectuur en -governance. Het slaan van een brug tussen bedrijfsprocessen en ICT is in de loop der jaren mijn specialisme geworden. De ‘complexiteit terug te brengen tot zijn essentie’ voor gebruikers, techneuten en management. Alle betrokkenen op een lijn krijgen is een voorwaarde voor succes. Mijn werkwijze is open, transparant en communicatief. Daar waar kan visualiseer ik vraagstukken en oplossingen. Mijn anker is dat ik daarbij mijn doel niet uit het oog verlies.

Binnen Nessos fungeer ik als managingconsultant; naast de uitvoering van mijn eigen opdrachten coördineer ik de inzet van de andere bij Nessos aangesloten consultants, zowel praktisch als inhoudelijk. Kennisuitwisseling zet ik steevast centraal binnen Nessos.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Behoefte om op een verfrissende manier uw uitdagingen in de digitale wereld eens inhoudelijk te bespreken? Neem vrijblijvend, maar altijd inspirerend, contact met ons op.

Neem contact op